Henkilökunta

Yhteiskuva 2018

Tiimimme on ihana ja ammattitaitoinen yhdistelmä hius- ja meikkialan erikoisosaajia. Teemme joka päivä parhaamme tarjotaksemme juuri sinulle sopivia, aina ajanhenkisiä palveluita. Siksi kouluttaudumme jatkuvasti Suomessa ja ulkomailla. Erityisenä vahvuutenamme ovat kampaus- ja meikkauspalvelut, joita voit tilata meiltä  arkeen ja juhlaan – myös isommillekin ryhmille. Tiimiä luotsaa ammattitaitoinsa puolesta rautainen, mutta sydämeltään pehmä ja lämmin kauneusalan monitaituri, kampaamokuningatar Kati Kristiina Mouhu.

Jos sinulla on herkkyyksiä, allergioita tai aatteita, joita toivot meidän huomioivan: soita meille niin räätälöimme tarkasti tarpeittesi mukaisen palvelun.

Kati KristiinaMariaMarjoKati TAnnukkaKirsikkaPiaSanniLauraJohannaKristaKirsi

 

Kati Kristiina Mouhu

omistaja, toimitusjohtaja, hiusmuotoilija, ekokampaaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja,
markkinoinnin merkonomi
010 318 2320 / 050 372 4528

Tämän aikaansaavan ja lämminhenkisen savolaisen penkissä valmistuvat upeat juhlakampaukset sekä kauniit ja vaativatkin meikkaukset. Kati on liikkeen ”mama” vastaten sen visuaalisista ratkaisuista, rennosta ilmapiiristä, markkinoinnista, myymälän tuotevalikoimasta sekä henkilöstön kouluttamisesta.

Ihana idea itselle tai lahjaksi: paikka Katin Kristiinan Meikkikouluun, jossa opetellaan meikkitekniikoita ja valitaan juuri sinulle oikeat meikkisävyt ja -tuotteet. Todistusta tästä koulusta et saa, mutta kotiinviemisiksi saat opastuksessa käytetyt 8 sivellintä, meikkikartan sekä pussillisen uusia niksejä arki- ja juhlameikin luomiseen. Osallistujia mukaan mahtuu kerralla 1-4.

Tuleepa mieleesi mikä tahansa hiuksiin, kampauksiin, meikkaukseen tai muuhun kauneuspulmaan liittyvä kysymys, Kati auttaa! Suosikkituotteekseen Kati mainitsee lähes kaikissa meikeissä käyttämänsä täydellisesti ihon sävyn korjaavan Diego Dalla Palman STUDIO FOUNDATION-meikkivoiteen ja KRIPA-luonnonkosmetiikkasarjan ihanat huulipunat.

@kampaamokuningatarkati

 

Maria Rautiainen

hiusmuotoilija, meikkaaja
010 318 2320

Iloinen ja eläväinen Maria taitaa niin trendikkäät pastellisävytykset kuin klassiset morsiuskampaukset. Maria on todellinen esteetikko, taitava meikkaaja ja varsinainen lettimestari! Kampaukset hän työstää ja viimeistelee LABEL.M-sarjan joustavalla Hairspray-hiuskiinteellä.

Marian käsissä syntyvät seuraavat työt: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, hiustenpidennykset teippitekniikalla, meikkauset, häämeikki, hääkampaus, juhlakampaus, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Upeita kampauksia, hiusvärejä ja trendikkäitä leikkauksia löydät Marian galleriasta Instagramissa.

@studiosavonmaria

Marjo Berg

hiusmuotoilija
010 318 2320

Klassinen ja tyylikäs Marjo on kahden pienen pojan äiti, entinen kilpaurheilija ja työssään tarkka väritaituri. Hänen penkissään rentoudut miellyttävässä seurassa ja hiuksesi saavat kauniin uuden ilmeen. Marjo taitaa myös kauniit ja supermuodikkaat lettikampaukset. Lempihiustuotteekseen Marjo mainitsee LABEL.M Protein Sprayn, joka on monipuolinen hiusten ja ihon jätettävä  hoitoaine.

Marjo taitaa mm. seuraavat työt: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, hiustenpidennykset teippitekniikalla, permanentti, juhlakampaus, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Kurkista Marjon kaunista kädenjälkeä Instagramista:

@studiosavonmarjo

Kati Tähkänen

hiusmuotoilija
010 318 2320

Kati on tiimimme gospelkuningatar ja pitkän linjan kampaamoalan konkari. Tämän rautaisen ammattilaisen penkissä toteutetaan hiusten pienet ja suuret muodonmuutokset. Katin on erityisen taitava lyhyiden hiusmallien leikkaaja. Suosikkihiustuotteeksi Kati listaa Label.m Volume Foamin, volyymivaahdon föönauksen alle, joka antaa joustavan pidon ja hurmaa ruusun tuoksullaan.

Katin penkkiiin istahtamalla saat seuraavia palveluita: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, hiustenpidennykset teippitekniikalla, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

 

Annukka

hiusmuotoilija
010 318 2320

Tyylitaiturimme Annukka on erikoistunut miesten hiustenleikkauksiin ja parranmuotoiluihin. Annukan penkissä saat myös kaikki kampaamopalvelut ja kauniit juhlakampaukset sekä letitykset asenteella. Hentojen hiusten tuuheuttamiseen Annukka suosittelee sekä miehille että naisille LABEL.MEN-sarjan THICKENING TONIC-suihketta.

Annukka tarjoaa seuraavat palvelut: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, hiustenpidennykset teippitekniikalla, permanentti, juhlakampaus, parran muotoilu koneella tai veitsellä, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Tsekkaa Annukan ”tukkainstasta” ideoita ja inspiraatiota:

@studiosavonannukka

 

Kirsikka

hiusmuotoilija
010 318 2320

Rauhallinen ja aina niin viimeistelty Kirsikka on tiimimme elegantti esteetikko. Jos kaipaat rakennekäsittelyä suorien sortuvien kesyttämiseksi, suuntaa tämän ammattilaisen penkkiin. Kirsikka hoitaa kuntoon niin lyhyet kuin pitkät kutrit ja vannoo OLAPLEX-käsittelyn nimeen hiustenvärjäyksen ja kiharakäsittelyjen yhteydessä.

Kirsikan taiten tarjoamat palvelut: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, permanentti, juhlakampaus, hääkampaus, parran muotoilu, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Kirsikan taidonnäytteitä löydät Instagramista:

@studiosavonkirsikka

 

Pia

hiusmuotoilija, ravintoneuvoja
010 318 2320

Energinen ja eloisa Pia on liikkeemme liikuttaja. Urheilullisen ravintoneuvojan intohimona ovat luonnonmukaiset hius- ja ihonhoitotuotteet ja tämä hiusmuotoilija on osoittanut myös erinomaista osaamista meikkauksessa. Pian suosikkituote on napakan ja joustavan tuen antava Kieselwax-piivaha, joka on myös asiakkaidemme ehdoton suosikkivaha. Pialle voit varata ajan myös ravintoneuvonnan alkukartoitukseen.

Pian käsissä syntyvät seuraavat työt: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, kasvivärjäys, hiustenpidennykset teippitekniikalla, meikkauset, hääkampaus, juhlakampaus, hiuspohjan savihoito, ekohoito: laventeli-avocadonaamio, parran muotoilu, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys – myös kasvivärein – ja muotoilu.

Pian töitä voit ihailla Instagramissa:

@studiosavonpia

 

Sanni

meikkitaiteilija-maskeeraaja, hiusmuotoilija
010 318 2320

Lahden lainekuningatar on tiimimme taitava teatterivahvistus. Sanni työskentelee Lahden kaupunginteatterin maskeeraaja/kampaajana ja palvelee asiakkaita tiimissämme yleensä alkuviikosta sekä kesälauantaisin. Varaa siis aikasi tälle moniosaajalle ja anna hänen ehdottaa sinulle jotain ihan uutta. Sannin suosikkituote myymälämme meikkivalikoimasta on Diego Dalla Palman ZERO DARK CIRCLES- peitevoide, jolla pohjustat luomivärin, peität pikkunäpyt ja tummat silmänaluset.

Sannin repertuaariin kuuluvat: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, meikkauset, häämeikki, hääkampaus, juhlakampaus, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Sannin ihanuuksia löytyy Instagramista:

@studiosavonsanni

 

Laura

hiusmuotoilija, meikkaaja
010 318 2320

Raahen vahvistuksemme Laura on ihanan mustalla huumorilla varustettu rauhallinen tekijä, jonka intohimona ovat rennot ja runsaat kampaukset sekä kauniit meikit. Lauran vahvuuksia ovat vaaleat raidoitukset ja vaaleiden kutrien eri sävyt. Lauran suosikkituote on huikean volyymin tuova Label.m Volume Spray, jolla hän pohjustaa kaikki kauniit kampauksensa.

Lauran penkissä nautit seuraavista palveluista: naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, kasvivärjäys, meikkauset, hääkampaus, juhlakampaus, Olaplex- hoito, hiusten ja hiuspohjan tehohoito sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

Kuvia Lauran käsissä syntyneistä kauniista väreistä ja kampauksista löydät:

@studiosavonlaura

 

Johanna

hiusmuotoilija, ekokampaaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja
010 318 2320

Johanna on liikkeemme ekokuningatar. Kun haluat tutustua kasvivärien maailmaan tai rentoutua intialaisessa päähieronnassa niin suuntaa Johannan penkkiin. LAHJAKORTTI Johannan intialaiseen päähierontaan on myös erinomainen lahjaidea! Suosittelemme myös lämpimästi merilevä/savi puhdistushoitoja hiuspohjan ongelmiin ja esimerkiksi metallikertymien ja epäpuhtauksien poistoon hiuksista. Johanna taikoo myös kauniit meikit, pikalettikampaukset sekä näyttävät juhlakampaukset.

Hänen käsissään nautit seuraavista töistä: lasten, naisten ja miesten hiusten leikkaus, värjäykset, monivärjäykset, kasvivärjäys, hiustenpidennykset teippitekniikalla, meikkauset, häämeikki, hääkampaus, juhlakampaus, intialainen päähieronta, hiusten ja hiuspohjan tehohoito , ekohoito: merilevä/savi sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu – myös kasvivärein.

Katso ja ihastu:

@studiosavonjohanna

 

Krista

hiusmuotoilija
010 318 2320

Kuplivan naurun päästä löydät iloisen ja positiivisen Kristan. Hänen käsissään syntyvät luonnolliset värjäykset ja kauniit vaaleat raidat. Hän loihtii mielellään hiuksiisi jotakin uutta: pienin tai isoin muutoksin. Label.m Texturising Volume Sprayta Krista käyttää tuomaan hiuksiin lisää volyymia sekä kestävää kohotusta ja rakennetta.

Krista tarjoaa seuraavat palvelut: naisten hiustenleikkaus, värjäykset, monivärjäykset, hiustenpidennykset teippitekniikalla, Olaplex-hoito, juhlakampaus, hääkampaus sekä ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu.

 

Kirsi

hiusmuotoilija
010 318 2320