Henkilökunta

Tiimimme on ihana yhdistelmä hius- ja meikkialan ammattilaisia. Teemme parhaamme tarjotaksemme aina ajanhenkistä palvelua ja siksi kouluttaudumme aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisenä vahvuutenamme ovat kampaus- ja meikkauspalvelut ja koko henkilökuntamme kouluttautuu meikkaajakoulutuksessa vuoden 2017 aikana. Jokaisella tiimimme jäsenellä on oma vahvuusalueensa – uskomme, että näin voimme tarjota myös asiakkaillemme huippuosaamista. Tiimiä luotsaa rautainen kauneusalan ammattilainen, kampaamokuningatar Kati Kristiina Mouhu.

Jos sinulla on herkkyyksiä/allergioita/aatteita, joita toivot meidän huomioivan, voit aina soittaa meille ja räätälöimme tarpeitasi vastaavan palvelun.

Kati KristiinaMariaMarjoKati TAnnukkaKirsikkaPiaSanniLauraJohanna

 

Kati Kristiina Mouhu

omistaja, toimitusjohtaja, hiusmuotoilija, ekokampaaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja,
markkinoinnin merkonomi
010 318 2320 / 050 372 4528

Studio SAVON & Eko on Katin unelmien täyttymys – kaksi kampaamoa ja kosmetiikkamyymälä vihdoinkin saman katon alla upeassa Vuorelman kulmassa! Kati on kotoisin Savonlinnasta ja paikkakunnan nimi vilahtaakin sopivasti liikkeen nimessä. Tämän reippaan savolaisen penkissä valmistuvat upeat juhlakampaukset sekä kauniit ja vaativatkin meikkaukset. Kati on liikkeen ”mama” ja vastaa rennosta ilmapiiristä, markkinoinnista, myymälän tuotevalikoimasta sekä henkilöstön kouluttamisesta. Katilta voit aina kysyä ratkaisua, liittyi ongelmasi tyyliin tai mihin tahansa kauneuspulmaan. Suosikkituotteekseen Kati mainitsee lähes kaikissa meikeissä käyttämänsä täydellisesti ihon sävyn korjaavan Diego Dalla Palman STUDIO FOUNDATION-meikkivoiteen ja KRIPA-luonnonkosmetiikkasarjan ihanat huulipunat.

@kampaamokuningatarkati

 

Maria Rautiainen

hiusmuotoilija, meikkaaja
010 318 2321

Iloinen ja eläväinen Maria taitaa niin trendikkäät pastellisävytykset kuin klassiset morsiuskampaukset. Maria on todellinen esteetikko, taitava meikkaaja ja varsinainen lettimestari! Kampaukset hän työstää ja viimeistelee LABEL.M-sarjan joustavalla Hairspray-hiuskiinteellä. Upeita kampauksia, hiusvärejä ja trendikkäitä leikkauksia löydät Marian galleriasta Instagramissa.

@studiosavonmaria

Marjo Berg

hiusmuotoilija
010 318 2322

Klassinen ja tyylikäs Marjo on kahden pienen pojan äiti, entinen kilpaurheilija ja työssään tarkka väritaituri. Hänen penkissään rentoudut miellyttävässä seurassa ja hiuksesi saavat kauniin uuden ilmeen. Marjo taitaa myös kauniit ja supermuodikkaat lettikampaukset. Lempihiustuotteekseen Marjo mainitsee LABEL.M Protein Sprayn, joka on monipuolinen hiusten ja ihon jätettävä  hoitoaine.

@studiosavonmarjo

Kati Tähkänen

hiusmuotoilija
010 318 2323

Kati on tiimimme gospelkuningatar ja pitkän linjan kampaamoalan konkari. Tämän rautaisen ammattilaisen penkissä toteutetaan hiusten pienet ja suuret muodonmuutokset. Katin on erityisen taitava lyhyiden hiusmallien leikkaaja. Suosikkihiustuotteeksi Kati listaa Label.m Volume Foamin, volyymivaahdon föönauksen alle, joka antaa joustavan pidon ja hurmaa ruusun tuoksullaan.

 

Annukka

hiusmuotoilija
010 318 2324

Tyylitaiturimme Annukka on erikoistunut miesten hiustenleikkauksiin ja parranmuotoiluihin. Annukan penkissä saat myös kaikki kampaamopalvelut ja kauniit juhlakampaukset sekä letitykset asenteella. Hentojen hiusten tuuheuttamiseen Annukka suosittelee sekä miehille että naisille LABEL.MEN-sarjan THICKENING TONIC-suihketta. Tsekkaa Annukan ”tukkainstasta” ideoita ja inspiraatiota:

@studiosavonannukka

 

Kirsikka

hiusmuotoilija
010 318 2325

Rauhallinen ja aina niin viimeistelty Kirsikka on tiimimme elegantti esteetikko. Jos kaipaat rakennekäsittelyä suorien sortuvien kesyttämiseksi, suuntaa tämän ammattilaisen penkkiin. Kirsikka hoitaa kuntoon niin lyhyet kuin pitkät kutrit ja vannoo OLAPLEX-käsittelyn nimeen hiustenvärjäyksen ja kiharakäsittelyjen yhteydessä.

@studiosavonkirsikka

 

Pia

hiusmuotoilija, ravintoneuvoja
010 318 2326

Energinen ja eloisa Pia on liikkeemme liikuttaja. Urheilullisen ravintoneuvojan intohimona ovat luonnonmukaiset hius- ja ihonhoitotuotteet ja tämä hiusmuotoilija on osoittanut myös erinomaista osaamista meikkauksessa. Pian suosikkituote on napakan ja joustavan tuen antava Kieselwax-piivaha, joka on myös asiakkaidemme ehdoton suosikkivaha. Pialle voit varata ajan myös ravintoneuvonnan alkukartoitukseen.

@studiosavonpia

 

Sanni

meikkitaiteilija-maskeeraaja, hiusmuotoilija
010 318 2327

Lahden lainekuningatar on tiimimme taitava teatterivahvistus. Sanni työskentelee Lahden kaupunginteatterin maskeeraaja/kampaajana ja palvelee asiakkaita tiimissämme yleensä alkuviikosta sekä kesälauantaisin. Varaa siis aikasi tälle moniosaajalle ja anna hänen ehdottaa sinulle jotain ihan uutta. Sannin suosikkituote myymälämme meikkivalikoimasta on Diego Dalla Palman ZERO DARK CIRCLES- peitevoide, jolla pohjustat luomivärin, peität pikkunäpyt ja tummat silmänaluset.

@studiosavonsanni

 

Laura

hiusmuotoilija, meikkaaja
010 318 2328

Raahen vahvistuksemme Laura on ihanan mustalla huumorilla varustettu rauhallinen tekijä, jonka intohimona ovat rennot ja runsaat kampaukset sekä kauniit meikit. Lauran vahvuuksia ovat vaaleat raidoitukset ja vaaleiden kutrien eri sävyt. Lauran suosikkituote on huikean volyymin tuova Label.m Volume Spray, jolla hän pohjustaa kaikki kauniit kampauksensa. Kuvia väreistä ja kampauksista löydät:

@studiosavonlaura

 

Johanna

hiusmuotoilija, ekokampaaja, meikkitaiteilija-maskeeraaja
010 318 2329

Johanna on liikkeemme ekokuningatar. Kun haluat tutustua kasvivärien maailmaan tai rentoutua intialaisessa päähieronnassa niin suuntaa Johannan penkkiin. LAHJAKORTTI Johannan intialaiseen päähierontaan on myös erinomainen lahjaidea! Suosittelemme myös lämpimästi merilevä/savi puhdistushoitoja hiuspohjan ongelmiin ja esimerkiksi metallikertymien ja epäpuhtauksien poistoon hiuksista.

@studiosavonjohanna