Kampaamokuningatar Kati Studio Savon & Eko

Omistajan tervehdys

kesäkuu 4, 2017

Mitä tarkoittaa liikkeen nimi Studio SAVON & Eko?

Ihanaa, että löysit sivuillemme – tervetuloa! Minulla on paha savolainen tapa jaaritella ummet ja lammet. Haluan kuitenkin avata teille hieman liikkeen toimintaa ja parhaiten se onnistuu liikkeen kantaman nimen avulla. Mutta hei…kavereiden kesken voit kutsua meitä ihan vain lyhennettynä ”savon”.

Studio
”a room in which an artist works” (Cambridge dictionary)
Meikkistudio, hiusstudio ja pieni valokuvausstudio. Liiketilamme on jaettu rauhallisiin tiloihin, joista löydät kaupungin ammattitaitoisimmat taiteilijat eli meikkaajat ja parturi-kampaajat toteuttamassa upeaa käyttötaidettaan. Tykkäämme myös valokuvata ja sosiaalinen media onkin täynnä kauniita kuvia töistämme, tuotteistamme ja ihanista asiakkaistamme.

SAVON
Nimellä on kaksi merkitystä – SAVON on ranskaksi saippua eli alkuperäinen kauneudenhoitotuote, jota löydät hieman jalostetummassa muodossaan myymälässämme, mutta SAVON on myös rentoa ja hyvää asiakaspalvelua savolaisella twistillä, sillä olen itse kotoisin Savonlinnasta.
”Arjen luksusta kauniissa ympäristössä ja rennossa ilmapiirissä huumorilla höystettynä – meillä hoidetaan hommat tyylillä, mutta ei pönötetä. Tule sellaisena kuin olet.”

&
Ennen liikkeitä oli kaksi – Vesijärvenkadun Studio SAVON (perustettu 2012) ja Vuorikadun Studio SAVON Eko (perustettu 2015). Studio SAVON perustettiin tarjoamaan laadukkaita kampaamo- ja meikkauspalveluja saman katon alla. Studio SAVON Eko taas perustettiin kun lähdin opiskelemaan ekokampaajaksi hiusväreille herkistymisen vuoksi. Olen aina ollut kiinnostunut luonnonmukaisemmista kauneudenhoitoratkaisuista ja halusin tarjota liikkeessäni vaihtoehtoja tiedostaville kuluttajille. Maaliskuusta 2017 nämä kaksi liikettä asustavat saman katon alla upeassa Vuorelman Kulmassa.
& on myös ”ja” eli yhdessä ja yhteistyötä. Studiolla teitä palvelee 12 henkinen tiimi yrittäjiä, hienossa yhteistyössä yhdessä.

Eko
Eko tarkoittaa sitä että kaikki palvelumme ja kosmetiikkamyymälämme tuotteet ovat saatavilla myös laadukkaina ja testattuina luonnonmukaisina vaihtoehtoina. Teemme siis aivan tavallisia värjäyksiä sekä myymme laadukasta ammattikosmetiikkaa. Mutta lisäksi tarjoamme luonnonmukaisia palveluja eli mm. kasvivärjäyksiä, savivaalennuksia, hiushoitoja ja intialaista päähierontaa. Myymälästä taas löydät valikoiman parasta luonnonkosmetiikkaa. Tarjoamme siis aina ekologisen vaihtoehdon perinteisille synteettisille tuotteille ja liikkeen toimintatavoissa pyritään ekologisiin valintoihin.

Lämpimästi tervetuloa!
Kampaamokuningatar Kati Kristiina Mouhu