Blogi Studio Savon & Eko Vieraskynä

I love me-messu- ja New Classics-hiusmuotinäytösraportti

marraskuu 5, 2018

Olen harvinaisen onnekas koska pääsin osallistumaan bloggaajana sekä I love me-messuille sekä niiden jälkeen kutsuvieraille järjestettyyn New Classics by Four reasons-hiustapahtumaan.

Seurana mulla oli Studion ihana Sara, jonka kanssa testattiin vaikka mitä kosmetiikkaa ja maisteltiin kuusenkerkkälattea ja raakapatukoita. Kuusenkerkkä-kauramaitolatte on muuten superhyvää!

Messuilla eniten ilahdutti aivan mieletön luonnonkosmetiikan tarjonta. Uskoisin, että jokainen löytää itselleen hyvät ja sopivat tuotteet luonnonkosmetiikkapuolelta. Puhtaamman ja minimalististen ainesosaluetteloiden kosmetiikan puolelle alkaa myös tulla ilahduttavasti kotimaisia sarjoja. Olivia Klein on suunnannäyttäjänä ja sitä saakin Studiolta.

Messuilta siirryimme Saran kanssa New Classics by Four reasons-tapahtumaan, jossa aluksi herkuttelimme alkupaloilla ja kuplivalla. Saimme myös seuraamme Studion hurmaavat Lauran ja Annukan (mun luottokampaaja!). Esillä oli kampaamotuotesarjoja, hiusten leikkuunäytöstä, ja tarjolla oli myös glitteriä.

Odotin jännityksellä elämäni ensimmäistä hiusmuotinäytöstä ja se oli kyllä odottamiseen arvoinenkin! Suuren maailman tyylin toteuttu näytös oli inspiroiva ja mieleenpainuva. Näytöksen aloitti video, jolla esiteltiin Four reasons-arvot. Näytöksen käsiohjelmasta bongasin myös tulevan hiussävyni, Luximan Biscuitin! Perinteistä ja uutta sekoittelevat hiustyylit ja sävyt olivat kauniita.

Huippumallisävyiksi kutsutut täyteläiset ja murretut sävyt olivat luonnollisia. Olen itsekin jo jonkin aikaa halunnut että hiukseni näyttävät luonnolliselta ja hyvin hoidetuilta. Pastellisävyt jylläävät myös edelleen. Itseäni eniten miellytti pehmeä Peach-sävy, mutta kyllä tarjolla on räväkämmälle tyypille esimerkiksi Blue sky- tai Mint-sävy, joilla saa mm. vihreää grunge-fiilistä.

 

Erityisesti muhun vetosi se miten näytöksen paino oli epätäydellisyydessä, aitoudessa ja omana itsenään olemisen kauneudessa. Jos siis haluat tänä syksynä ja talvena olla trendikäs, ole oma itsesi ja käytä turvallisia, puhtaita tuotteita jotka ovat sinulle hyväksi. Valitse juuri se hiustyyli jossa tunnet olosi parhaaksi. Ole paras versio itsestäsi.

 

Lue lisää

Ladataan...