JUNIOR-HIUSMUOTOILIJAT

Junior-hiusmuotoilija Elina Kauria
Junior-hiusmuotoilija Eveliina Ranta

Junior-hiusmuotoilijat ovat vuoden sisällä parturi-kampaajiksi valmistuneita lahjakkaita nuoria lupauksia. He työskentelevät kokeneen tiimimme siipien suojissa ja tuuraavat mielellään tiimimme kesälomien aikana.
Innokkaat juniorit ammentavat osaamista inspiroivilta kollegoiltaan ja elävöittävät tiimimme taitoja tuoreella touchilla. Molemmat ”juniorimme” ovat kartuttaneet omaa tyytyväistä asiakaskuntaa jo kouluaikoina sekä uransa ensimmäisten kuukausien kuluessa. Meillä heistä hiotaan timantteja.

Eve teki tiimissämme harjoittelut ja on toiminut myös korvaamattomana assistenttina hoitaen liikkeen päivittäisiä asioita. Hänen vahvuutensa ovat luonnolliset värjäykset ja leikkaukset – pidemmittä puheitta antaa työnäytteiden kertoa puolestaan: @studiosavoneve

Elina K. on uusin rekrymme ja aloittaa työnsä Savonin tiimissä 1.7.2019. Tämän ilopillerin intohimona ovat erilaiset raidoituskäsittelyt sekä parturityöt. Elina tekee aikaisia aamuja, joten jos mielit vaikkapa parturiin ennen työpäivän alkua niin varaa aikasi Elinalle.
Rippikampaukset ja sunnuntaityöt onnistuvat myös ja ilta-aikoja löytyy pidemmänkin hiuksen värjäyksiin, joten tarkista rohkeasti varaustilanne tai soita liikkeeseen p. 010 318 2320.
Elinan loihtimia muodonmuutoksia upeita löydät tästä linkistä: @studiosavonelinak

Anna juniorille mahdollisuus ja varaa aikasi alla olevaa linkkiä käyttäen. Saat heidän penkissään kaikista palveluista -10%.

VARAA AIKA TÄSTÄ

Ladataan...