KOSMETOLOGI

SELINA-kosmetologin palvelut

Studio savon & eko henkilökunta selina kosmetologi olivia klein ihonhoito lymfaterapia
Selina Malinen, erikoiskosmetologi / lymfaterapeutti / urheiluhieroja

Selina on monipuolinen kauneuden ammattilainen – hän on opettanut kosmetologeja monta vuotta yksityisessä kosmetologikoulussa, sekä työskennellyt Helsingissä lymfaterapeuttina. Erikoiskosmetologi-koulutuksen lisäksi hän on lymfaterapeutti sekä urheiluhieroja. Selinalle kannattaakin suunnata silloin, kun ihosi ja kehosi kaipaa huoltoa. Hän on mestari luomaan rauhallisen ja rentouttavan tunnelman – saavuthan siis ajoissa varattuun hoitoon. Näin voit hetkeksi hengähtää, unohtaa arjen kiireet ja laskeutua tunnelmaan, joka antaa sinulle voimia arkeen.

Olivia Klein ihonhoito kosmetologi lymfa
Olivia Klein-tuotteet ihon kotihoitoon löydät myymälästämme. Selina käyttää erityisesti hoitolaan suunniteltuja tehokkaampia tuotteita.


OLIVIA KLEIN-hoidot ovat sinulle helppoja ja vaivattomia – valitse vain haluatko keskittyä päähän vai varpaisiin ja osaava kosmetologimme valitsee ihotyyppisi tarpeita vastaavan hoidon. Nämä hoidot ovat myös oiva lahja ystävälle, kumppanille tai päivänsankarille. Sopii myös erinomaisesti nuorelle iholle ja miehille.

Olemme ylpeitä saadessamme olla suomalaisen OLIVIA KLEIN-kosmetiikkasarjan Suomen ensimmäinen OLIVIA KLEIN-hoitola. Tämä tarkoittaa sitä, että Selinan hoidot tehdään hajusteettomilla ja erittäin herkällekin iholle sopivilla tuotteilla ja kaikki tarvittava ihon kotihoitoon löytyy myös myymälämme kattavasta valikoimasta.

OLIVIA KLEIN-hoidot
Kasvohoito 1h 15min

Suomalaisen ihon tarpeisiin suunniteltu kasvohoito. Sopii erinomaisesti myös miehille ja nuorille. Selina valitsee ihotyypille sopivan hoidon: hydra-, detox-, vitamin- tai hedelmähappohoito.
Hoidossa käytetyt tuotteet ovat luontoperäisiä, hajusteettomia ja väriaineettomia. Kaikki hoidot sisältävät kuorinnan, hoitonaamion sekä pitkän, rentouttavan hieronnan.
Tulethan hoitoon 15 minuuttia ennen hoidon alkua.
89 €
Jalkahoito 1h 15min

Tervetuloa Selinan rentouttavaan ja huoltavaan jalkahoitoon.
Alkuun jalat kylvetetään ja kuoritaan. Kynnet ja jalkapohjat pehmitetään ja hoidetaan. Naamio ja pitkä hieronta viimeistelevät rentoutuksen.
Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen hoidon alkua.
89 €

Lymfaterapia on tehokas hoitomuoto kasvojen ja koko vartalon nestekiertohäiriöihin sekä vartalon hemmotteluun. Loistava idea myös lahjakortiksi!

LYMFAHOITO
60min60 €
90min90 €
Ladataan...