Blogi Studio Savon & Eko

Omistajan tervehdys

kesäkuu 4, 2017

Ihanaa, että löysit sivuillemme – tervetuloa! Savolainen tapani on puhua paljon sekä tarinoida laveasti. Nyt yritän kuitenkin tiivistää ja esitellä lyhyesti liikkeemme. Parhaiten se onnistuu avaamalla nimemme sisällön.

Mitä Studio SAVON & Eko tarkoittaa?

Studio: ”A room in which an artist works” (Cambridge dictionary)  Liiketilamme on jaettu rauhallisiin osioihin: meikkistudioon, hiusstudioon sekä pieneen valokuvausstudioon. Täältä löydät kaupungin ammattitaitoisimmat taiteilijat, eli meikkaajat ja parturi-kampaajat, toteuttamassa upeaa käyttötaidettaan. Tykkäämme myös valokuvata ja sosiaalisesta mediasta löydätkin kauniita kuvia töistämme eli kättemme jäljistä, tuotteistamme ja ihanista asiakkaistamme.

SAVON: Nimellä on kaksi merkitystä: ranskaksi SAVON tarkoittaa saippuaa, eli yhtä maailman ensimmäisistä kauneudenhoitotuotteista. Löydät siitä hieman jalostetumpia muotoja myymälästämme, myös luontaiskosmetiikan muodossa. Koska olen kotoisin Savon sydämestä, Savonlinnasta, tarkoittaa SAVON meille myös rentoa ja hyvää asiakaspalvelua – savolaisella twistillä. ”Tarjoamme sinulle arjen luksusta kauniissa ympäristössä ja rennossa ilmapiirissä, huumorilla höystettynä. Meillä hoidetaan hommat tyylillä, mutta ilman pönötystä. Tule sellaisena kuin olet.”

&: Ennen liikkeitä oli kaksi – Vesijärvenkadun Studio SAVON (perustettiin 2012) ja Vuorikadun Studio SAVON Eko (perustettiin 2015). Studio SAVONin idea oli tarjota laadukkaita kampaamo- ja meikkauspalveluja saman katon alla. Studio SAVON Eko taas perustettiin, kun opiskelin ekokampaajaksi hiusväreille herkistymisen vuoksi. Olen aina ollut kiinnostunut luonnonmukaisemmista kauneudenhoitoratkaisuista ja halusin tarjota liikkeessäni vaihtoehtoja niitä arvostaville asiakkaille. Maaliskuussa 2017 nämä kaksi ideaa ja liikettä pääsivät muuttamaan yhteisiin tiloihin upeaan Vuorelman Kulmaan. Lisäksi & = JA. Meillä se tarkoittaa yhdessä tekemistä; sitä että tiloissamme sinua palvelee 15-henkinen tiimi yrittäjiä hienossa yhteistyössä, toisiaan ja sinua auttaen.

Eko tarkoittaa sitä että kaikki palvelumme ja kosmetiikkamyymälämme tuotteet ovat saatavilla myös laadukkaina ja testattuina luonnonmukaisina vaihtoehtoina. Teemme siis aivan tavallisten värjäyksien lisäksi luonnonmukaisina palveluina mm. kasvivärjäyksiä, savivaalennuksia, hiushoitoja ja intialaista päähierontaa. Myymälästä löydät laadultaan ammattitasoista kosmetiikkaa arki- ja juhlakäyttöösi, sekä valikoiman parasta luonnonkosmetiikkaa. Tarjoamme siis aina ekologisen vaihtoehdon perinteisille synteettisille tuotteille ja liikkeen toimintatavoissa pyritään muutenkin ekologisiin valintoihin.

Nyt kun tarinamme on sinulle tuttu, voit näin kavereiden kesken kutsua meitä ihan vain”Studio Savoniksi”.

Lämpimästi tervetuloa!

Kampaamokuningatar Kati Kristiina Mouhu

Lue lisää

Ladataan...