PARTURI

Savonin parturipaikka sijaitsee lähellä sisäänkäyntiä, omassa rauhassaan ja katseilta sivussa.
Parturimme Tiina on pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskentellyt viimeiset 7 vuotta Helsingissä groomaten maamme eturivin poliitikkoja, esiintyviä artisteja ja huippu-urheilijoita. Tervetuloa Tiinan parturipenkkiin, olet hyvissä käsissä!
HIUSTEN LEIKKAUS
Parturileikkaus 30 min28 €
Parturileikkaus 45 min41 €
Hiusten sävytys tummemmaksi, leikkauksen yhteydessä 15 min+19 €
Hiusten raidoitus vaaleammaksi, leikkauksen yhteydessä 45 min+45 €

Kaikkiin leikkaus- ja väripalveluihin kuuluu hiusten pesu rentouttavalla hieronnalla. Kun käyt säännöllisesti (3-4 vk välein) siistimässä hiuksesi, voit varata 30 minuutin ajan. Puolen tunnin aika on myös oikea valinta silloin, kun esimerkiksi siistitään vain sivut koneella. Isompaa huoltoa varten varaa kolme varttia. Muistathan, että meillä käyntiisi sisältyy aina erikoiskahvi tai tee. Tervetuloa kaupungin viihtyisämpään parturiin! #arjenluksusta

Parturituotteina käytämme laadukkaan ruotsalaisen Noberu of Swedenin tuotteita- ja parranajovälineitä. Voit ostaa näitä myös mukaasi kattavasta valikoimastamme. Valikoimaamme kuuluvat myös miesten ihonhoitotuotteet.
PARTAPALVELUT
Parran ja viiksien siistiminen 15 min, koneella ja saksin16 €
Parran ja viiksien huolto 30 min, veitsellä/koneella ja saksin29 €
Amerikkalainen parranajo 60 min59 €

Valitse yllä olevista partapalvelut joko erikseen tai hiusten leikkauksen yhteydessä. Kun kaipaat pientä siistimistä niin nimensä mukaisesti ”siistiminen” on sun juttu. Kun parta on päässyt vähän rehahtamaan ja haluat oikein skarpit rajat veitsellä ajaen, valitse ”huolto”.
Hemmotteluun juhlapäivänä tai vaikka lahjakortiksi sopii lämpimillä pyyhehauteilla, kasvohieronnalla ja millintarkalla veitsityöllä suoritettu Amerikkalainen parranajo.

Meillä on anniskeluluvat ja voit nauttia parturikäyntisi yhteydessä vaikkapa oluen. Kanavan Panimon Sulku-pils 0,33l / 5,90€. Kuva: Essi Laine
Ladataan...