Toimitusjohtaja Studio SAVON & Ekoon

Kaksin aina kaunihimpi joten Kuningatar etsii kumppania. 

Liiketoimintamme kasvaessa kampaamo, meikkistudio ja kauneushoitola sekä myymälämme kaipaavat vetoapua. 
Olemme vuodesta 2012 Lahdessa toiminut vahvasti kasvava kauneusalan yritys, jonka brändin alla työskentelee 18 yrittäjää.

Olet rautainen myynnin ja esimiestyön ammattilainen, jolle kauneusala on intohimo. Tittelisi on toimitusjohtaja ja olet todellinen hands on-monitaituri and your English is fluent aswell.
Työtehtäviisi kuuluvat myymälän valikoiman ja myynnin kehittäminen (myös maahantuonti ja verkkokauppa) sekä yrittäjistä koostuvan työtiimimme vetovastuu. Toimit tiiviisti taiteellisen johtajan (Kauneuskuningatar Kati) työparina ja ohjaat liikkeen päivittäistä toimintaa.

Haemme ensisijaisesti oikeanlaista tyyppiä. Uskot vahvasti Studio SAVON & Ekon konseptiin ja haluat olla mukana kehittämässä sitä. Sinulta löytyy kokemusta esimiestyöstä sekä tuloksellisesta myynnin johtamisesta. Tähtäät toiminnassasi tiimin, yrityksen ja itsesi kehittämiseen. Sinulla on myös halu ja mahdollisuudet edetä omistajaosakkaaksi.

Hakuaika alkaa 30.6. ja loppuu 21.7.2019. Haastattelut alkavat jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera mahdolliselle tulevalle työparillesi eli Kauneuskuningatar Katille: kati.mouhu@studiosavon.fi
Lisätiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse 050 3724528/Kati.

Ladataan...